Terkini-Neelofa Kena Sound Dengan Fazura Pulak- Melenting Habis Neelofa- Jangan Kacau Orang Lofa

0
70
views

Pelakon dan pengacara popular Neelofa baru-baru ini telah mencetuskan kontroversi hangat selepas membuat pelancaran tudung terbarunya di sebuah kelab malam di ibu kota. Ramai yang mengecam tindakannya itu beranggapan lokasi yang dipilih tidak sesuai dan telah mencemarkan imej seorang muslim. Walaubagaimanapun, Neelofa dan pihak syarikat telah pun meminta maaf.
Belum reda dengan isu tersebut, Neelofa sekali lagi menjadi bualan didakwa memerli Fazura di Instagram Story. Eh betul ke

Seorang individu di Twitter berkongsi video yang dimuat naik Neelofa di Instagram Story mendakwa ianya bertujuan memerli Fazura. Dakwanya lagi, Fazura sebelum itu terlebih dahulu membuat video seakan sama di lokasi penggambaran.

Tweet tersebut setakat ini telah mendapat 3.2k retweet dan 1.8k likes. Namun, sejauh mana kesahihan dakwaan tersebut belum dapat dikenalpasti. Di ruangan balas, ramai juga yang secara tidak langsung menyedari tindakan Neelofa tersebut. Eh kebetulan je kot?

Sejak dua menjak ini, nama Neelofa sering disebut-sebut, dan yang menghairankan apabila namanya disebut bukan tentang satu isu sahaja. Laa apa kena pulak ni?Sebelum ini, peminat sibuk mengkritik keputusan berani mati Neelofa dalam melancarkan tudung terbaharunya di salah sebuah kelab malam terkenal. Selepas pihak Naelofar Hijab mengeluarkan permohonan maaf secara rasmi, namanya sudah kurang disebut.
Pun begitu, baru-baru ini namanya disebut kembali dan dikaitkan semula dengan Fattah dan Fazura. Jeng jeng jeng! Menurut Rotikaya, isu ini bermula apabila salah seorang pengguna di Twitter telah memuatnaik sebuah video yang menunjukkan Neelofa sedang bersiap untuk penggambaran iklan beliau di Taiwan.
Menurut pengguna Twitter berkenaan, Fizz Zoule, dia mula rasa menyampah apabila Neelofa didakwa memerli Fazura melalui Instastorynya.
“After dapat tahu the real motives of this video, terus rasa menyampah dengan Lofake ni. Nampak sangat hati dia hitam and penuh dengan jelousy. Pi mampos Lofake! You messed with Fazura, you messed with me. Terus tak suka Hajjah Lofake!”
Difahamkan Fazura telah memuatnaik video di Instastorynya semasa dia sedang bershooting bersama Fattah Amin.
“Fazura up igstory kata tak boleh start shooting kalau tak ada kek batik. Thentiba-tiba Hajjah ni buat jugak story nak perli.
Tidak lama selepas itu, Neelofa perlu memuatnaik video dan menyatakan dia tidak boleh start shooting tanpa memakai shawlnya. Eh eh macam sama je..
Peminat masing-masing mempersoalkan motif sebenar Neelofa kerana dialognya sama seperti Fazura dan seakan-akan memerli pelakon terkenal itu. Di Twitter, penuh dengan kritikan peminat terhadap sikap Neelofa yang dianggap tidak professional itu.
Neelofa ni tak payah lah nak perli orkutuk Fazura tu. Obviously Fazura tu dahwin!”
“You used to be my idol. But not anymorelepas you perli Fazura. Sorry, kalau lepas ni turun lagi followers you, i salah seorang dari diaorang ok”
Lol Neelofa tak boleh move on lagi ke sampai perli Fazura? So immature. Fake“
Alahai Hajjah.. Scene perli memerli dah nak start ke ni?
The post Terkini-Neelofa Kena Sound Dengan Fazura Pulak- Melenting Habis Neelofa- Jangan Kacau Orang Lofa appeared first on PisangDaily.
Source: Pisang Daily

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here